Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за джанти

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за джанти

Колеи харесах едни джанти 17" 8J ЕТ35.

Нямам възможност да ги сложа преди да ги купя понеже вътрешните втулки са с по-малък диаметър и трябва да се престържат за моя централен отвор.

Джантите са с гуми 225/45/17. Дали ще има някакъв проблем с тях? Да опират някъде? Специално това 8J ме интересува. Знам, че са по-широки, но пък гумите са си 225 каквито си ги дават без проблем за 156-цата.

Да ги вземам ли без притеснения?
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
    Колеи харесах едни джанти 17" 8J ЕТ35.

Нямам възможност да ги сложа преди да ги купя понеже вътрешните втулки са с по-малък диаметър и трябва да се престържат за моя централен отвор.

Джантите са с гуми 225/45/17. Дали ще има някакъв проблем с тях? Да опират някъде? Специално това 8J ме интересува. Знам, че са по-широки, но пък гумите са си 225 каквито си ги дават без проблем за 156-цата.

Да ги вземам ли без притеснения?
    Колега, аз съм с 215/45/17 и нямам никакви проблеми, доколкото знам 225 е широчината, такаче не виждам някакъв проблем.
    Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Аз бях* с 225 и отзад като возех повече от една глава закачаха в калника по бабуните.
      Но съм с бая ниско окачване ... с 215 нямам ядове.
      Ако искаш ги сложи и пробвай като качиш някой по мощен отзад !
      Last edited by Djalev; d.m.y г., 15:53.

Comment

Първоначално публикувано от Djalev Покажи съобщение
        Аз бях* с 225 и отзад като возех повече от една глава закачаха в калника по бабуните.
        Но съм с бая ниско окачване ... с 215 нямам ядове.
        Ако искаш ги сложи и пробвай като качиш някой по мощен отзад !
        А джантите с какво ЕТ са?

Comment

Трябва да ги провера колега,ще те излъжа сега ако ти кажа..
          После ще ги видя колко бяха !

Comment

По принцип 225/45/17 си ги дават за Алфата, но и аз съм с пружини 30/30 и незнам. Ако опират ще се изям от яд. А и ако сложа 215 гума на 8J джанта може да седи грозно. Джантата е 8J и на ЕТ 35 ще изкача малко навън. Трябва да ги провам май предварително.
            Last edited by oem; d.m.y г., 16:18.

Comment

Колега,
              Аз исках да взема едни 17-ки от А3 5х100 8J 35ЕТ и като ги сложихме на колата за проба почти опира джантата в окачването-буквално минава на косъм.При ЕТ35 джантата за 156-цата трябва да е 7,5J а за 8J ти трябва ЕТ 37,5 минимум,ама така пък може да опре в калника.Абе като цяло явно на нашите красавици трябва да се слагат джанти до 7,5J.

Alfa Romeo 156 2.0tssigpic
              бивша 155 2.0ts
              бивша 155 1.8ts

Comment

Първоначално публикувано от delian1978 Покажи съобщение
                Колега,
                Аз исках да взема едни 17-ки от А3 5х100 8J 35ЕТ и като ги сложихме на колата за проба почти опира джантата в окачването-буквално минава на косъм.
                Пилиш с флексо милиметър от рамото на което се вързва горния носач и си бомба.....
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

колеги 225/50/17 мога ли да вкарам на 156 SW ще сам благодарен ако някои има отговор на вапроса ми

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                    А джантите с какво ЕТ са?
                    Колега сега ги видях мойте Момо.
                    17ки,5х100 7J 38 ET
                    гуми 215/45/17

Comment

Първоначално публикувано от toshi...9 Покажи съобщение
                      колеги 225/50/17 мога ли да вкарам на 156 SW ще сам благодарен ако някои има отговор на вапроса ми
                      Можеш,ако окачването ти е здраво,но пак има риск да опират в калниците като я понатовариш и по завоите.

Alfa Romeo 156 2.0tssigpic
                      бивша 155 2.0ts
                      бивша 155 1.8ts

Comment

дано да станат че да ги купия после няма как да ги варна ще е кофти мерси все пак

Comment

Първоначално публикувано от toshi...9 Покажи съобщение
                          дано да станат че да ги купия после няма как да ги варна ще е кофти мерси все пак
                          Ако ги взимаш да ги пробваш задължително покарай с двама души отзад !

Comment

С ет35 и гуми 225 ще ти опира, когато возиш повече от един на задната седалка при неравности
                            sigpic
                            SCUDERIA ITALIA
                            BMW 5-er
                            BMW 7-er
                            Fiat GP

Comment

ами рядко возиа повече от едно две гаджета отзад ама ще гледам да са по слабички

Comment

Working...
                              X